Evenementen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

No upcoming events

Toon meer

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Kom jij ons team versterken?  Meer info: directiebs@hhc.world
Een sfeerbeeld van onze proclamatie van het zesde leerjaar.

Comment on Facebook

Super mooie foto’s

Top dat jullie deze leerlingen toch nog een leuke afsluiting van de lagere school hebben kunnen bezorgen. Dikke proficiat aan mijn dochter, juf Karen, en haar collega's die dit jaar, niet altijd in de meest gunstige omstandigheden door dat beest corona, meer dan voortreffelijk en uitmunterd voor de leerlingen hebben gezorgd.

Heel knappe foto's van een heel lieve groep!

De voorbije maanden ging elke klas van het derde tot zesde leerjaar opzoek naar een ontwerp voor bedrukking op onze fluovesten.  Dit in samenwerking met het oudercomité en de lessen ICT.  Volgend schooljaar kan je deze fluovest aankopen.

Uiteindelijk werd gisteren de winnaar bekend gemaakt.  Het ontwerp van de leerlingen van 6B kreeg de meeste stemmen in een zeer spannende strijd.   Als beloning kregen ze een lekker ijsje van het oudercomité.

Comment on Facebook

Super initiatief en super mooi resultaat!

Tweede dag boerderijklassen van het tweede leerjaar.
Dankzij de Whizzkids wedstrijd mochten de leerlingen van 5A naar het Museum voor Natuurwetenschappen.
1B en 1C deden vrijdag 11/06 aan bewegend leren in het thema van het EK voetbal. De kinderen moesten in duo een foto van een voetballer trekken. Ze moesten deze voetballer zoeken op de speelplaats. Samen gingen ze het woordrijtje lezen bij de voetballer. Klaar? Nieuwe voetballer trekken.
Toon meer